Lembar Mof Roofing M Membrane Mran

Keterangan Singkat:

Lembaran Mof Roofing M membrane M 02 yaiku jinis lambaran Mgo Roofing nomer loro.


Detail Produk

Tags Product

Membran PET minangka jinis film anti-tuwa, lembaran payon kaya iki bisa beda karo warna miturut syarat pelanggan. Kinerja pamblokiran UV, anti karat, tahan asam lan alkali luwih apik lan urip layanan luwih dawa. Lembar atap jenis kaya iki bisa digunakake luwih saka 30 taun. Produk iki wis diekspor menyang Bangladesh, Filipina, Walanda, Italia, dubai, Senegal lan negara liyane.

Properti kualitas produk kayata resistensi asam lan alkali: Yen nilai PH antarane 2 lan 12, lembar atap ora kena pengaruh. Lembar atap bisa menehi resistensi sing paling apik kanggo asam & alkali sing saka udhara lan udan utawa faktor liyane.

Amarga resistensi asam lan alkali sing luar biasa, tahan karat, dadi sebab utama layanan urip luwih dawa tinimbang bahan-bahan bumbung liyane, kayata lembaran semen, lembaran wesi, lembaran PVC.

Kasus proyek

Sato ternak susu

Wilayah konstruksi: 10000sqm

Bahan sing digunakake: lembaran payon MgO membran PET

Amarga ekskresi sapi lan ambegan napak kanthi karat sing kuat, mula dheweke milih lembaran bumbung membran PET minangka panel tembok lan bahan bumbung.

Amarga kinerja anti-karat lan tahan Asam & Alkali, tahan panas. Kewan bisa manggon ing sawah kanthi tentrem, ngasilake susu sing luwih akeh lan Gawe luwih ekonomi.

Proyek liyane kalebu: Bumbung Penebat Ing Hotel Saipan, Galeri Shed Pasar Pasar, Bumbung Penebaran Ing Pabrik Casting, Goreng Ayam, lsp.

school roof chenge the cement to MgO sheet in Malaysia 02
IMG-20180830-WA0006

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita