Pameran Kanton 126th

Pameran Kanton 126th bakal dianakake wiwit tanggal 15 Oktober nganti 19 Oktober 2019. Ana pelanggan anyar lan lawas saka kabeh jagad iki kanthi adil. Dheweke bakal menyang papan sing beda kanggo nggoleki produk sing dibutuhake lan entuk kerjasama liwat komunikasi sing rinci.

Pamrentah Canton kaping pindho wis rampung. Kita bungah banget bisa ketemu kabeh kanca anyar lan lawas ing kene. Kita uga pengin matur nuwun kabeh babagan pangarepan lan dhukungan kanggo produk magnesium oksida "Iron Crown".

sdr
sdr

Kanggo pameran iki, pameran utama kalebu: Lembaran Atap Atasan Magnesium Oksida, Papan Magnesium Oksida, Papan Dekorasi Fireproof, Papan Serat simen Serat Gedhung Struktur Gedung Baja lan Sistem Bangunan CL.

Ing papan cerkak, kita ngenalake detail lan kaluwihan saka macem-macem produk, uga ruang lingkup aplikasi ing saben proyek konstruksi, supaya para pelanggan duwe pangerten sing luwih jero babagan produk.Menapa, akeh pelanggan sing kepengin weruh magnesium kita bahan bangunan perlindungan oksida. Dheweke duwe katrangan lengkap babagan produk ing pondokan lan konfirmasi yen bahan bangunan magnesium oksida bisa digunakake ing dodolan utawa proyek. Dadi, luwih saka 5 perusahaan wis mlebu kontrak karo kita lan ngarep-arep bisa nggawe kerjasama jangka panjang ing mbesuk.

Kanggo pelanggan lawas, kita mbahas tren pangembangan, keuntungan pasar lan metode promosi produk magnesium oksida, lan komunikasi karo para pelanggan babagan rencana kerjasama sabanjure lan metode pangembangan pasar.

sdr
sdr

Wektu kirim: Mei-13-2020