Produk Anyar - Konstruksi Non-Ngilangi

Wiwit sore nganti tengah wengi tanggal 26 Desember 2018, beban kontaner wis ana. Produk wadhah iki ora padha - sadurunge formasi konstruksi sing ora dicopot, bakal dikirim menyang Swiss. Ing wadhah iki, duwe tikel ambane, slotting lan rong jinis potongan, luwih saka 2000 potongan.

Formulir konstruksi sing ora dicopot yaiku produk anyar saka perusahaan kita, iki minangka bahan generasi anyar kanggo konstruksi formasi, instalasi kasebut gampang, energi, lan pangayoman lingkungan, luwih saka 50% biaya pegawe lan biaya bahan dekorasi.

Cara instalasi template bangunan non-mbusak Mgo padha karo template bangunan umum, nanging operasi luwih trep.

dav
dav
New Products---The Non-Removal Construction Formwork3

Sisih, pinggiran shiplap (L pinggir), sambungan sing luwih apik, instalasi gampang, ora konkrit, bocor.

Bahan api saka papan iki wis tekan A1 lan ora bisa diobong, bahane dadi ramah lingkungan: magnesium oksida, magnesium klorida, magnesium sulfat, perlite, saw bledug, sawit. Bagean sing dipotong bisa dibaleni kanthi langsung lan ora bakal bosok, utamane kanggo proyek lemah. Ora perlu ngilangi biaya tenaga kerja. Lan template bangunan Mgo kita digawe saka bahan ora anorganik tinimbang kayu, nyuda karusakan lingkungan alami, nglindhungi alas.
Permukaan cithakan bangunan mgo bisa diresiki, lapisan utawa wallpaper sikat, lan sapiturute.

Bangunan mgo lengkap ora perlu njaga, kapadhetan dhuwur.

Dadi cithakan bangunan sing ora dicopot bakal dadi teknik konstruksi anyar lan bakal nggawe kemajuan konstruksi lan luwih cepet.

New Products---The Non-Removal Construction Formwork4


Wektu kirim: Mei-13-2020