IBS 2020 - 2020 Pameran Tukang Bangunan NAHB Internasional

Booth No. SU1745
Tanggal: 21 Januari, 2020
Alamat: 3105 Paradise Road Las Vegas, NV 89109

SHAH INTERNATIONAL BUILDERS 'SHOW 2020 minangka salah sawijining pameran bahan bangunan utama ing Amerika Serikat. Perusahaan kita seneng banget kanggo ndhaptar lan melu pameran bahan bangunan iki.

Pameran bahan bangunan IBS minangka kesempatan kanggo perusahaan kita ngembangake pasar Amerika. Ing pameran kasebut, kita ngliwati saluran jaringan kanggo nyambungake pirang-pirang pasar bahan bakar lan pengembang proyek Amerika, lan ngenalake detail produk utama perusahaan kanggo dheweke, kita uga liwat pelanggan ngerti panjaluk pasar kanggo arah produk bahan, lan ngajak dheweke ngunjungi papan sing adil

2020 NAHB INTERNATIONAL BUILDERS' SHOW05

Sajrone pameran kasebut, aku ngerti akeh pelanggan ing industri bahan bangunan lokal lan ngerti tren pangembangan pasar bahan bangunan lokal lan panjaluk produk liwat komunikasi. Akeh pelanggan mikir manawa produk kita bisa nyukupi kebutuhan kanggo bahan bangunan. produk, lan kita mlebu kontrak kerja sama, ngajak kita ngunjungi perusahaan lan nyelidiki proyek sing isih ditindakake sawise pameran kasebut.

Sawise pameran kasebut, kita ngunjungi perusahaan klien kanthi undhangan saka klien, lan ngrembug karo klien cara nggunakake lan masang produk bahan bangunan lokal, lan jinis produk sing disenengi dening warga lan pangembang.

Klien uga nggawa kita menyang demo proyek konstruksi sing terus dilaporake lan ngandhani babagan wilayah sing bisa digunakake ing produk kasebut ing project.Later, sawise diskusi karo pelanggan, kita nyathet dhaptar kanthi rinci lan menehi tandha kanthi sukses. Kita ngenteni miwiti riset lan pangembangan lan produksi proyek sawise bali menyang China.

2020 NAHB INTERNATIONAL BUILDERS' SHOW
2020 NAHB INTERNATIONAL BUILDERS' SHOW2
2020 NAHB INTERNATIONAL BUILDERS' SHOW1
2020 NAHB INTERNATIONAL BUILDERS' SHOW3

Wektu kirim: Mei-13-2020