Warta

  • New Products—The Non-Removal Construction Formwork

    Produk Anyar - Konstruksi Non-Ngilangi

    Wiwit sore nganti tengah wengi tanggal 26 Desember 2018, beban kontaner wis ana. Produk wadhah iki ora padha - sadurunge formasi konstruksi sing ora dicopot, bakal dikirim menyang Swiss. Ing wadhah iki, wis tikel ambane, slotting ...
    Waca liyane
  • The 126th Canton Fair

    Pameran Kanton 126th

    Pameran Kanton 126th bakal dianakake wiwit tanggal 15 Oktober nganti 19 Oktober 2019. Ana pelanggan anyar lan lawas saka kabeh jagad iki kanthi adil. Dheweke bakal menyang papan sing beda kanggo nggoleki produk sing dibutuhake lan entuk kerjasama liwat komunikasi sing rinci. Ing 126t ...
    Waca liyane
  • IBS 2020 — 2020 NAHB International Builders’  Show

    IBS 2020 - 2020 Pameran Tukang Bangunan NAHB Internasional

    Booth No. SU1745 Tanggal: 21-23 Januari 2020 Alamat: 3105 Paradise Road Las Vegas, NV 89109 SHAHWANG INTERNATIONAL BUILDERS 'SHOW minangka salah sawijining pameran bahan bangunan utama ing Amerika Serikat. Perusahaan kita seneng banget kanggo mlebu lan ...
    Waca liyane