Papan Dasar Mgo Interiorexterior

Keterangan Singkat:

Papan Dasar Mgo Interiorexterior


Detail Produk

Tags Product

Papan dhasar Magnesium oksida, minangka papan lapisan, geni, insulasi panas, anti banyu, kekuatan dhuwur lan karakteristik liyane. Bisa digunakake kanggo tembok njero ruangan lan ruangan, lantai, langit-langit, papan geni, bahan pangreksan pelindung.Ana akeh aplikasi bisa ngidini digunakake ing lokasi sing sampeyan bayangake. Kanthi kombinasi struktur baja lan struktur kayu sing sampurna, yaiku nyuda biaya konstruksi umume, instalasi cepet.

MgO InteriorExterior Basic Board 4

MgO InteriorExterior Basic Board 5


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita