Lembar Roofing MGO sing Sugeng

Keterangan Singkat:

Lembar atap MGO bisa diproses kanthi ndeleng, kuku, pengeboran, diinstal kanthi gampang lan cepet, ngirit biaya bahan lan biaya tenaga kerja.


Detail Produk

Tags Product

"Iron makutha" Kekuwatan anti-karat Fireproof anti-karat Insulating MgO Lembar atap minangka jinis energi lan materi nglindhungi bumbung. Lembar atap digawe saka pirang-pirang jinis bahan kimia anorganik, sawise proses produksi lan digabungake. Iki digawe saka MgO, MgCl2, bubuk talcum, kain kaca serat, lan bahan-bahan api liyane.

Spesifikasi

Length

1.0m-5.8m (+5)

1800mm; 2000mm; 2400mm; 3000mm; 5800mm

Jembar

0,96m; 0,72m;

Kekandelan

4mm-5mm (+ 0.5mm)

Lembar atap MgO bisa digawe kanthi macem-macem ukuran miturut syarat pelanggan.

Miturut panjaluk pasar beda, ana telung seri kothak atap.

Lembar Roofing MGO Glazed minangka jinis lembaran MofO Roofing pertama.

Werna utama ACO Glazed Roofing Sheets 'yaiku beige putih, warna liyane uga bisa diprodhuksi, kayata warna abang, ijo, biru.

Lembar Roofing jinis kaya jubin sing apik banget, permukaan kasebut tekstur cemlorot lancar, mburi film Pearly bisa ningkatake kinerja insulasi termal lan kinerja insulasi swara saka sheet atap. Sanajan udan, njero ruangan ora akeh gangguan, mesthekake yen wong bisa mlaku lan istirahat kanthi normal.

Bahan-bahan mentah Lembar Atap MGO Glazed yaiku magnesium oxide, magnesium klorida lan kain fiberglass, sing nggawe Lembar Atap duwe kinerja perlindungan lingkungan, 100% Non-asbes, non-formaldehyde lan bahan mbebayani liyane, ora mbebayani kanggo lingkungane lan masarakat awak.

Saiki, lembar atap jinis iki wis diekspor menyang India, Arab, Mesir, Nigeria lan cote d 'ivoire. Rega gendheng bumbung murah, pelanggan sing tuku kaya ngono.

CIMG7782
QQ图片20180806094331

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk