Lantai MGO

  • Mgo Flooring

    Lantai Mgo

    Lantai oksida Magnesium, bisa nggawe cacat lantai kayu tradisional, pencegahan geni, anti banyu, bisa digunakake ing lingkungan lembab. Lantai ora bakal cacat, kekerasan dhuwur, stabilitas sing apik, gampang dipasang.