Lantai Mgo

Keterangan Singkat:

Lantai oksida Magnesium, bisa nggawe cacat lantai kayu tradisional, pencegahan geni, anti banyu, bisa digunakake ing lingkungan lembab. Lantai ora bakal cacat, kekerasan dhuwur, stabilitas sing apik, gampang dipasang.


Detail Produk

Tags Product

Bisa digunakake minangka lantai njero ruangan tinimbang SPC lan WPC, kanthi bahan bakar, kekuatan dhuwur lan barang liyane. Lan materi kasebut digawe saka mineral, bebas saka asbes lan bahan sing mbebayani.

Mgo Flooring3
Mgo Flooring04

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita