Papan Hiasan Mgo

Keterangan Singkat:

Papan hiasan Magnesium oksida dumadi saka bahan mineral alami, ora ana asbes, ora ana polusi.


Detail Produk

Tags Product

Papan hiasan Magnesium oksida, dhewe duwe geni, kinerja anti banyu, bisa digunakake kanggo tembok njero ruangan, materi dhewe tanpa asbes, tanpa bahan sing mbebayani, ora mbebayani kanggo awak manungsa.Can nggunakake garing - gantung utawa semen, lem struktural kanggo nginstal.

Mgo Decorative Board2


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita