Dewan Akustik Mgo

Keterangan Singkat:

Papan akustik Magnesium oksida dumadi saka bahan mineral alami, ora asbes, ora ana polusi, geni lan anti banyu, ciri kekuatan sing dhuwur.


Detail Produk

Tags Product

Papan akustik Magnesium oksida digunakake ing ruangan patemon, téater film lan studio rekaman kanggo njamin insulasi swara lan nambah kinerja insulasi geni sakabèhé struktur. Efek fireproof sakabèhé bisa nggayuh bahan api A grade.

Mgo Acoustic Board3

Mgo Acoustic Board4


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita