Dewan Simen Oksida Magnesium

  • Mgo Acoustic Board

    Dewan Akustik Mgo

    Papan akustik Magnesium oksida dumadi saka bahan mineral alami, ora asbes, ora ana polusi, geni lan anti banyu, ciri kekuatan sing dhuwur.
  • Mgo Decorative Board

    Papan Hiasan Mgo

    Papan hiasan Magnesium oksida dumadi saka bahan mineral alami, ora ana asbes, ora ana polusi.
  • Mgo Flooring

    Lantai Mgo

    Lantai oksida Magnesium, bisa nggawe cacat lantai kayu tradisional, pencegahan geni, anti banyu, bisa digunakake ing lingkungan lembab. Lantai ora bakal cacat, kekerasan dhuwur, stabilitas sing apik, gampang dipasang.
  • Mgo Interiorexterior  Basic Board

    Papan Dasar Mgo Interiorexterior

    Papan Dasar Mgo Interiorexterior
  • Mgo Sip

    Mgo Sip

    Panel insulasi struktur magnesium oksida, bisa digunakake minangka kombinasi tembok lan baja, mbangun omah sing cepet. Digunakake ing lapangan sipil, medis, komersial, industri lan liyane. Kanthi fireproof, insulasi panas lan kinerja liyane, kabeh omah bisa tekan tingkat geni A1.