Omah Struktur Baja Gelang

Keterangan Singkat:

Omah omah baja sing bisa digunakake minangka omah omah, villa mewah, apartemen, desa liburan, bangunan komersial, lsp.


Detail Produk

Tags Product

Light Steel Structure House9

Panjaluk kanggo nyuda panggunaan energi ing bangunan lan nggunakake bahan daur ulang wis tambah ing dekade kepungkur. Uneg-uneg kasebut nduweni tujuan kanggo nggawe lingkungan sing luwih lestari. Ing Eropa, bangunan tanggung jawab kanggo 40% panggunaan energi, duwe udhara ruangan (sistem pemanasan lan penyejukan) minangka bagean penting, sing uga gumantung karo iklim (Santos et al. 2012). Amarga konsumsi energi sing dhuwur, Uni Eropa netepake sawetara tujuan ing Direktif Bangunan Energi (Direktif Eropa 2010/31 / EU) babagan "meh kabeh bangunan energi" kanggo taun 2020. Ditemtokake manawa ora mung kudu tambah kontribusi saka sumber energi sing bisa dianyari, nanging uga kudu ditindakake efisiensi energi bangunan.

Dibangun nganggo baja galvanis gulung kadhemen minangka struktur bantalan beban utama, bahan insulasi termal, bahan akustik, anti banyu, bahan api minangka kandhang, omah struktur baja ringan minangka sistem omah sing ramah lingkungan lan energi-macem anyar.

Kabeh komponen omah prefabricated ing pabrik, para pekerja bisa ngrampungake konstruksi kanthi ngumpul lan hiasan sing prasaja, nyiptakake modularizasi konstruksi. Iki minangka teknologi sing diwasa lan maju, uga arah sing bakal teka.

Saka sudut pandang lingkungan, teknik konstruksi iki ngidini penerapan kabijakan kelestarian sing ndadekake konservasi jangka panjang sumber daya alam, harmoni hubungan antara lingkungan alami lan konstruksi manungsa.

Kaluwihan

1.. Ngirit Ramah Lingkungan & Energi

2..Konstruksi Cepet, ngirit biaya akeh tenaga kerja. Lan wektu konstruksi dipotong setengah.

3..Bobot lan entheng materi. Ngurangi sampah konstruksi 80%.

4.. Bukti sing aman lan awet, gempa, bukti Taufan.

5.. Nyaman kanggo urip.

6.. Macem-macem Pilihan, murah regane.

APLIKASI:

Omah omah baja sing bisa digunakake minangka omah omah, villa mewah, apartemen, desa liburan, bangunan komersial, lsp.

Light Steel Structure House10

Light Steel Structure House11
Light Steel Structure House12
Light Steel Structure House13
Light Steel Structure House14

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk