Lembar Roofing MgO Aluminium Foil

Keterangan Singkat:

Produk nomer gendheng magnesium oksida sing nomer telu: Lembar Roofing Milik Aluminium Foil.


Detail Produk

Tags Product

Aluminium Foil MgO Roofing Sheets1

Produk nomer gendheng magnesium oksida sing nomer telu: Lembar Roofing Milik Aluminium Foil.

Lumahing yaiku aluminium foil. Kinerja anti-karat, pemblokiran UV lan resistensi Asam & alkali paling apik. Kotak atap aluminium MgO aluminium bisa digunakake uga luwih saka 30 taun.

Karakteristik kinerja sing dhuwur ndadekake jubin atap MGO cocog kanggo digunakake ing aplikasi atap saka suhu sing dhuwur, industri kakisan sing dhuwur, kayata tanduran kimia, menehi peternakan, pabrik casting, toko kerja, gudang, gudang pasar, garasi, bumbung saka omah, lsp.

Produk kasebut uga nawakake perlindungan geni lan insulasi termal sing apik banget.

KANGGO GRATIS:Jubin MgO Roofing digawe saka macem-macem bahan anorganik, sawise dipriksa dening organisasi resmi nasional, retardan geni nganti tekan kelas A1. Suhu reflektoritas luwih saka 1200 drajat. Suhu reflektoritas iki luwih akeh tinimbang bahan atap liyane, kayata lembaran semen, lembaran wesi, lembaran PVC, dll.

INSULASI THERMAL: MgO minangka bahan insulasi alami, sawise dipriksa organisasi resmi nasional, faktor konduktivitas termal kothak payon kita yaiku 0.169w / mk , faktor iki adoh saka bahan atap liyane, mula jubin atap MgO minangka pilihan sing apik. nyimpen energi lan bahan kanggo atap bahan bakar energi.

Aluminium Foil MgO Roofing Sheets2

KES PROJEK
Pabrik pangolahan Galvanis
Wilayah konstruksi: 5000sqm

Bahan sing digunakake
Kothak aluminium Roofing MgO Roofing Minangka panel atap lan tembok.
Amarga suhu Tinggi, kakisan dhuwur ing pabrik pangolahan Galvanis saengga Kerajang aluminium.
Atap MgO minangka pilihan sing paling apik amarga kinerja anti-karat lan Asam & Alkali, tahan, tahan panas.

Aluminium Foil MgO Roofing Sheets3
Aluminium Foil MgO Roofing Sheets4
Aluminium Foil MgO Roofing Sheets5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk