Babagan Kita

Profil Perusahaan

about-us

Hebei Shenghang Bangunan Material Co, Ltd minangka perusahaan anyar sing modern, diatur dening bakat ing aspek Sci-tech, Industri & perdagangan. Perusahaan kita wis nggawe pangkalan bahan bangunan, basis pangembangan produk mineral, Sistem riset lan pangembangan jaringan, logistik & ranté kiriman. Perusahaan kita wis nggawe pola kemajuan stabil papat roda perusahaan, kanthi output taunan luwih saka 1,5 milyar RMB. Kita wis ngliwati sistem manajemen Kualitas sertifikat CE lan ISO9001: 2015. Kita wis menang "Award kanggo kualitas", Penghargaan Ilmiah lan Teknologi, "Mirsani kontrak lan netepi janji". "Iron Crown" merek kita wis menehi penghargaan kanggo merek kualitas ing China.

Tujuan bisnis kita yaiku: njaga produk sing ramah lingkungan lan unik, basis integritas, kualitas luwih dhisik, nyedhiyakake layanan paling apik lan rega paling apik kanggo para pelanggan, ketemu kabeh panjaluk para pelanggan ing level konsumsi sing beda.

Wisata Pabrik

Hebei Shenghang Bangunan Material Co, Ltd minangka perusahaan industri bangunan gedung ekologis energi. Ana 6 garis produksi ing pabrik bahan bangunan, produk utama kita yaiku "Iron Crown" merek Kuat Kekukuhan MgO Insulating Roofing, Papan Tembok Magnesium Oxide, lan uga nganggo dekorasi geni lan papan partisi, kayata Papan Magnesium Oxide, Kalsium Papan Silikat lan Papan Simen Serat, lan liya-liyane luwih saka 20 jinis produk.

Kita diadegaké kerjasama strategis karo Anenglujian Architectural Technology Co, Ltd, Beijing University of Technology, NC University of Science and Technology, Chinese Academy of Science, dll. Kita nyinaoni omah prefabricated nyimpen energi-energi anyar; dianugerahi akeh paten nasional lan digunakake ing konstruksi omah lan industri.

Produk kita wis diekspor menyang luwih saka 40 negara lan wilayah kanthi jumlah ekspor taunan luwih saka 70 yuta USD, lan uga ditampa dening para pelanggan.

factory1
factory2