Keuntungan Kita

Kita wis menangake "Penghargaan kanggo kualitase", Penghargaan Ilmiah lan Teknologi, "Mirsani kontrak lan tetep janji"

"Iron Crown" merek kita wis menehi penghargaan kanggo merek kualitas ing China.
Hubungi Kita

  • Hebei Shenghang Building Material Co., Ltd.

Babagan kita

Hebei Shenghang Bangunan Material Co, Ltd minangka perusahaan anyar sing modern, diatur dening bakat ing aspek Sci-tech, Industri & perdagangan. Perusahaan kita wis nggawe pangkalan bahan bangunan, basis pangembangan produk mineral, Sistem riset lan pangembangan jaringan, logistik & ranté kiriman. Perusahaan kita wis nggawe pola kemajuan stabil papat roda perusahaan, kanthi output taunan luwih saka 1,5 milyar RMB. Kita wis ngliwati sistem manajemen Kualitas sertifikat CE lan ISO9001: 2015. Kita wis menang "Award kanggo kualitas", Penghargaan Ilmiah lan Teknologi, "Mirsani kontrak lan netepi janji."

Tujuan Bisnis

Tujuan bisnis kita yaiku

njaga produk sing ramah lingkungan lan unik, basis integritas, kualitas luwih dhisik, nyedhiyakake layanan paling apik lan rega paling apik kanggo para pelanggan, ketemu kabeh panjaluk para pelanggan ing level konsumsi sing beda.
Hubungi Kita

index_advantage_01